Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Галерија Дома > More press > 1977
Кликни за целосна големина на сликата
Dagens Nyheter (Осло, Норвегия) 13.03.77
FF_Dabei_19-77__02-09_05_(2).jpg Non_Stop_11-77_3.JPG Odglosy1977nr1302-00.jpg non_stop_11-77_2.jpg FF_Dabei_19-77__02-09_05_(1).jpg Dagens_Nyheter_13_03_1977.jpg melodie_und_rhythmus_8-77.jpg FF_Dabei_9-77.jpg Padomju_Jaunatne_30_09_77.jpg Padomju_Jaunatne_07_08_77.jpg Sirp_ja_Vasar_08_07_77.png
Отцени го фајлот (отценките се : 0 / 5 with 1 votes)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
 

Одбери јазик (Choose language):