Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Home > More press > 1965-1975

Last additions - 1965-1975
muz_zhizn_16-75(2).jpg
Музыкальная жизнь 16-1975 (2)1164 views15 Jul 2012
muz_zhizn_16-75(1).jpg
Музыкальная жизнь 16-1975 (1)1191 views15 Jul 2012
tv_rv_10-1975.jpg
Телевидение-радиовещание 10-19751119 views15 Jul 2012
rabotnitsa_9-75.jpg
Работница 9-19751222 views15 Jul 2012
rabochiy_krai(ivanovo)_14_10_75.jpg
Рабочий край (Иваново) 14.10.19751047 views15 Jul 2012
trud_11_12_75.jpg
Труд 11.12.19751197 views15 Jul 2012
literaturnaya_gazeta_24_12_75.jpg
Литературная газета 24.12.19751180 views15 Jul 2012
prizyv(vladimir)_30_10_75-.jpg
Призыв (Владимир) 30.10.19751122 views15 Jul 2012
nedelya_52-75.jpg
Неделя 52-19751244 views15 Jul 2012
moskovskaya_pravda_27_06_74.jpg
Московская правда 27.06.19741115 views15 Jul 2012
kuzbass(kemerovo)_1_12_74.jpg
Кузбасс (Кемерово) 01.12.19741126 views15 Jul 2012
sov_estr_i_cirk_6-72.jpg
Советская эстрада и цирк 6-19721195 views15 Jul 2012
technika_molodezhi_8-67.jpg
Техника - молодежи 8-19671191 views15 Jul 2012
vecherniy_sverdlovsk_4_12_65.jpg
Вечерний Свердловск 4.12.19651129 views15 Jul 2012
vechernyaya_moskva_11_03_72.jpg
Вечерняя Москва 11.03.1972981 views15 Jul 2012
Tambovskaya_pravda_29_7_69.jpg
Тамбовская правда 27.07.19691193 views15 Jul 2012
16 files on 1 page(s)

 

Choose your language: