Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

האחרונים שנוספו
GIPM_52-76.jpg
ГиПМ 52-76125 צפיות23 למאי, 2019
rytmus__10-75.jpg
Rytmus (ЧССР) 10-75131 צפיות23 למאי, 2019
1993_16_kontakt.jpg
Контакт (Челябинск) 16-93207 צפיות22 למאי, 2019
1991_atv.jpg
АТВ (Харьков), спецвыпуск, 1991165 צפיות22 למאי, 2019
1986_8_novy_film.jpg
Новый фильм (Казахстан), 8-86167 צפיות22 למאי, 2019
1986_3_soviet_film.jpg
Советский фильм 3-86121 צפיות22 למאי, 2019
Film_Szinhaz_Muzsika_25-75.jpg
Film Szinhaz Muzsika (Венгрия) 25-75141 צפיות21 למאי, 2019
Bulgarska__muzika_7-75(2).jpg
Българска музика 7-75 (2)119 צפיות21 למאי, 2019
Zivot_28-75(3)~0.jpg
Zivot (ЧССР) 28-75 (3)116 צפיות21 למאי, 2019
Bulgarska__muzika_7-75(1).jpg
Българска музика 7-75 (1)123 צפיות21 למאי, 2019
Nasha_Rodina_12-75.jpg
Наша Родина (Болгария) 12-75118 צפיות21 למאי, 2019
Zivot_28-75(2).jpg
Zivot (ЧССР) 28-75 (2)117 צפיות21 למאי, 2019
Zivot_28-75(1).jpg
Zivot (ЧССР) 28-75 (1)122 צפיות21 למאי, 2019
Dagbladet_14_06_75.jpg
Dagbladet (Норвегия) 14.06.75138 צפיות21 למאי, 2019
Lada7-75(2).jpg
Лада (Болгария) 7-75 (2)120 צפיות21 למאי, 2019
Slovenka_29-75.jpg
Slovenka (ЧССР) 29-75118 צפיות21 למאי, 2019
melodie_9-75.jpg
Melodie (ЧССР) 9-75120 צפיות21 למאי, 2019
Bulgaria_7-75.jpg
Болгария 7-75123 צפיות21 למאי, 2019
Lada7-75(1).jpg
Лада (Болгария) 7-75 (1)127 צפיות21 למאי, 2019
Cina_03_07_75.jpg
Cina (Рига) 03.07.75128 צפיות21 למאי, 2019
zhenata_dnes_8-75~0.jpg
Жената днес (Болгария) 8-75117 צפיות21 למאי, 2019
trud_14_09_75.jpg
Труд 14.09.75115 צפיות21 למאי, 2019
sov_kult_14_06_75.jpg
Советская культура 14.06.75124 צפיות21 למאי, 2019
pravda_13_12_75.jpg
Правда 13.12.75117 צפיות21 למאי, 2019
pravda_09_06_75.jpg
Правда 09.06.75122 צפיות21 למאי, 2019
melodie_und_rhythmus_8-75.jpg
Melodie und Rhythmus (ГДР) 8-75119 צפיות21 למאי, 2019
Paraleli_1975_11.jpg
Паралели (Болгария) 27-75119 צפיות21 למאי, 2019
sov_kult_29_10_74.jpg
Советская культура 29.10.1974131 צפיות21 למאי, 2019
muz_zhizn_18_1974.jpg
Музыкальная жизнь 18-1974121 צפיות21 למאי, 2019
neftyanik_9-70(2).jpg
Нефтяник 9-1970 (2)118 צפיות21 למאי, 2019
neftyanik_9-70(1).jpg
Нефтяник 9-1970 (1)119 צפיות21 למאי, 2019
muz_zhizn_12-73.jpg
Музыкальная жизнь 12-1973124 צפיות21 למאי, 2019
1984_1_sputnik_cz.jpg
Sputnik (CZ) 1-84124 צפיות20 למאי, 2019
1985_13_lik.jpg
ЛИК (Болгария) 13-85122 צפיות20 למאי, 2019
1982_22_Fules.jpg
Fules (Венгрия) 22-82125 צפיות20 למאי, 2019
1985_50_na_ekr-ukr.jpg
На екранах Украiни (Киев) 50-85 125 צפיות20 למאי, 2019
1985_11_na_ekr-belarusi.jpg
На экранах Беларусi 11-85121 צפיות20 למאי, 2019
1984_1_sputnik_ru.jpg
Спутник 1-84122 צפיות20 למאי, 2019
1985_10_kinopremiera.jpg
Кинопремьера (Киев) 10-85122 צפיות20 למאי, 2019
1985_9_na_ekr-belarusi.jpg
На экранах Беларусi 9-85121 צפיות20 למאי, 2019
1983_28_Kraj_Rad.jpg
Kraj rad (ПНР) 28-83127 צפיות20 למאי, 2019
1983_26_Panorama.jpg
Panorama (ПНР), 26-83126 צפיות20 למאי, 2019
1982_19_Uj_tukor.jpg
Új tükör (Венгрия) 19-82130 צפיות20 למאי, 2019
1982_6_spiewamy.JPG
Spiewamy i tanczymy (ПНР), 6-82120 צפיות20 למאי, 2019
1981_3_Sputnik(SP).jpg
Sputnik (для Испании) 3-81120 צפיות13 למאי, 2019
1981_46_Signal.jpg
Signal (ЧССР) 46-81125 צפיות13 למאי, 2019
1981_3_Magazin_Co_vas_zajima.jpg
Magazin co Vas zajima (ЧССР) 3-81123 צפיות13 למאי, 2019
1981_31-32_zhvandun.jpg
Zhvandun (Афганистан) 31/32-1981122 צפיות13 למאי, 2019
1980_52_Svet_socialismu_.jpg
Svet socialismu (ЧССР) 52-80122 צפיות13 למאי, 2019
1980__8_WIK_(Polska).jpg
WIK (ПНР), 8-80122 צפיות13 למאי, 2019
1980_50_Svet_socializmu.jpg
Svet socializmu (ЧССР) 50-80119 צפיות13 למאי, 2019
1980_49_slovenka.jpg
Slovenka (ЧССР) 49-80120 צפיות13 למאי, 2019
1980_10_sov_ekran.jpg
Советский экран 10-80123 צפיות13 למאי, 2019
1980_11_cteni.jpg
Cteni (ЧССР) 11-80123 צפיות13 למאי, 2019
1979_12_novini_kinoekranu.jpg
Новини кiноекрану (Киев) 12-79120 צפיות13 למאי, 2019
1979_39_Orszag-vilag.jpg
Orszag vilag (Венгрия) 39-79124 צפיות13 למאי, 2019
1979_37_Ekran.jpg
Ekran (ПНР), 37-79118 צפיות13 למאי, 2019
1979_24_edna_sedmica.jpg
Една седмица в София (Болгария) 24-79129 צפיות13 למאי, 2019
1979_49_Ahoj_na_sobotu__.jpg
Ahoj na sobotu (ЧССР) 49-79122 צפיות13 למאי, 2019
1979_3_soviet_union.jpg
Советский союз, 3-79124 צפיות13 למאי, 2019
1979_11gramorevue.jpg
Gramorevue (ЧССР) 11-79124 צפיות13 למאי, 2019
1978_39_Czas.jpg
Czas (ПНР), 39-78135 צפיות12 למאי, 2019
1978_39_Ekran.jpg
Ekran (ПНР), 39-78125 צפיות12 למאי, 2019
1978_12_sputnik_kinozritelia.jpg
Спутник кинозрителя 12-78123 צפיות12 למאי, 2019
1978_11__tv_rv.jpg
Телевидение-радиовещание 11-78123 צפיות12 למאי, 2019
1978_40_przyjazn.jpg
Przyjazn (ПНР), 40-78130 צפיות12 למאי, 2019
1978_10_novy_film.jpg
Новый фильм (Алма-Ата), 10-78131 צפיות12 למאי, 2019
1978_10_nonstop.jpg
Non Stop (ПНР), 10-78129 צפיות12 למאי, 2019
1976_11_Unterhaltungskunst.jpg
Unterhaltungskunst (ГДР), 11-76132 צפיות12 למאי, 2019
1977_7_poplular.jpg
Popular (ЧССР) 7-77124 צפיות12 למאי, 2019
1977_11_Nonstop.jpg
Non Stop (ПНР), 11-77125 צפיות12 למאי, 2019
1976_11_Cteni_o_Sovetskem_Svazu.jpg
Cteni (ЧССР), 11-76126 צפיות12 למאי, 2019
1975_28_ZIVOT.jpg
Zivot (ЧССР), 28-75138 צפיות12 למאי, 2019
1975_12_nasha_rodina.jpg
Наша Родина (Болгария), 12-75129 צפיות12 למאי, 2019
1975_11_paraleli.jpg
Паралели (Болгария), 27-75125 צפיות12 למאי, 2019
1975_8_Rytmus.jpg
Rytmus (ЧССР), 8-75126 צפיות12 למאי, 2019
vto_priznanie_gib2.jpg
Признание (гибкий вариант, оборот)120 צפיות31 לדצמבר, 2018
vto_priznanie_gib1.jpg
Признание (гибкий вариант)113 צפיות31 לדצמבר, 2018
japan_88_blue.jpg
Victor (Япония), 1988, принт163 צפיות27 לאוגוסט, 2018
07997s-5.jpg
Есть глаза у цветов (АЗГ)187 צפיות18 לאוגוסט, 2018
90050.jpg
Изпълнения на съвременни съветски естрадни състави и изпълнители181 צפיות18 לאוגוסט, 2018
07133-3.jpg
Песни Э.Ханка (МОЗГ)192 צפיות25 ליוני, 2018
milroz_tashk_red.jpg
ТашЗГ, 1983173 צפיות25 ליוני, 2018
balkanton_yellow.jpg
1976, желтый принт184 צפיות25 ליוני, 2018
bulg3-2.jpg
Балкантон (Болгария), 1976, оборот172 צפיות25 ליוני, 2018
bulg3-1.jpg
Балкантон (Болгария), 1976, лицевая сторона178 צפיות25 ליוני, 2018
18809-3s.JPG
Парад солистов эстрады (ЛЗГ)193 צפיות25 ליוני, 2018
08083s-9.JPG
Для вас, женщины (ЛЗГ)202 צפיות25 ליוני, 2018
toli22.jpg
ТашЗГ, 1981, оборот230 צפיות20 למאי, 2018
toli21.jpg
ТашЗГ, 1981252 צפיות20 למאי, 2018
2579 קבצים ב- 29 עמודים 2

 

Choose your language: