Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Darreres imatges
arl12.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1154 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl11.jpg
ЛЗГ, 1980898 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl10.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1116 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl9.jpg
ТашЗГ, 19791227 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl5.jpg
ЛЗГ, 19791194 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl8.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1150 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl7.jpg
ТашЗГ, 19791141 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl2.jpg
АЗГ, 1979, оборот1798 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl6.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1014 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl4.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1211 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl1.jpg
АЗГ, 19791855 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl3.jpg
ЛЗГ, 19791286 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert4.jpg
Victor, 1978, вкладка (4)1092 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert3.jpg
Victor, 1978, вкладка (3)1046 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert1.jpg
Victor, 1978, вкладка (1)1353 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert2.jpg
Victor, 1978, вкладка (2)1454 visualitzacions23 de Ago de 2008
zd2-19.jpg
АЗГ, 1978, экспортный1868 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-22.jpg
АЗГ, 1980, экспортный, оборот1246 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-21.jpg
АЗГ, 1980, экспортный1303 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-20.jpg
АЗГ, 1978, экспортный, оборот1283 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-18.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1149 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-17.jpg
ЛЗГ, 19801142 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-16.jpg
ТСГ, 1979, оборот1122 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-15.jpg
ТСГ, 19791244 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-14.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1021 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-13.jpg
ЛЗГ, 19791053 visualitzacions19 de Ago de 2008
1044C6.jpg
Веселые ребята. Лучшие песни (2 LP, разворот)962 visualitzacions18 de Ago de 2008
1060C6.jpg
Хрустальные цепи. Песни А. Морозова1108 visualitzacions18 de Ago de 2008
zd2-12.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1084 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-11.jpg
ЛЗГ, 19791156 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-10.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1007 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-09.jpg
ЛЗГ, 19781016 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-08.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1255 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-07.jpg
ЛЗГ, 19781032 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот1235 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-05.jpg
РЗГ, 19781177 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-04.jpg
ТашЗГ, 1978, оборот978 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-03.jpg
ТашЗГ, 19781184 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1336 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-01.jpg
АЗГ, 19781961 visualitzacions17 de Ago de 2008
26677s.jpg
Вам, молодые1332 visualitzacions13 de Ago de 2008
zd-razv5.jpg
МОЗГ, экспортный (задняя обложка)1770 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd-razv3.jpg
МОЗГ, 1977, экспортный1984 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd-razv4.jpg
МОЗГ, 1977 (разворот)1967 visualitzacions12 de Ago de 2008
s018-1.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), внутренняя часть1733 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd1-25.jpg
АЗГ, экспортный, 19801294 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-24.jpg
АЗГ, экспортный, 1978, оборот1809 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-26.jpg
АЗГ, экспортный, 1980, оборот1214 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-23.jpg
АЗГ, экспортный, 19781838 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-21.jpg
ЛЗГ, 19801412 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-19.jpg
ЛЗГ, 19791318 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-22.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1275 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-20.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1059 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-18.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот925 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-17.jpg
ЛЗГ, 19791212 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-16.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1259 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-15.jpg
ЛЗГ, 19781007 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-14.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1199 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-12.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1352 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-13.jpg
ЛЗГ, 1978888 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-11.jpg
ЛЗГ, 1978918 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd-razv0.jpg
МОЗГ, 19772205 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-10.jpg
ТашЗГ, 1978919 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-09.jpg
ТашЗГ, 19781188 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-08.jpg
ТСГ, 1980, оборот1306 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-07.jpg
ТСГ, 19801762 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот 1156 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-05.jpg
РЗГ, 19781523 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-04.jpg
АЗГ, 1978, оборот1410 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-03.jpg
АЗГ, 19781846 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1837 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-01.jpg
АЗГ, 19781976 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd-razv2.jpg
МОЗГ, 1977 (задняя обложка)1875 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd-razv1.jpg
МОЗГ, экспортный (разворот)1857 visualitzacions06 de Ago de 2008
balkanton76-3.jpg
Балкантон (экспортное издание для России)1241 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76.jpg
Балкантон, 19761982 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76-2.jpg
Балкантон (издание для Болгарии)1126 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76-1.jpg
Балкантон, 1976 (оборот)1974 visualitzacions05 de Ago de 2008
k2-83.jpg
Кругозор 2-831272 visualitzacions01 de Ago de 2008
k9-87.jpg
Кругозор 9-87 1305 visualitzacions01 de Ago de 2008
k12-85.jpg
Кругозор 12-851586 visualitzacions01 de Ago de 2008
k8-90.jpg
Кругозор 8-901213 visualitzacions01 de Ago de 2008
s021.jpg
Kansan, 1981 (оборот)1750 visualitzacions01 de Ago de 2008
s020.jpg
Kansan, 19811101 visualitzacions01 de Ago de 2008
s018.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), внутренняя часть1088 visualitzacions01 de Ago de 2008
s017.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), оборот1518 visualitzacions01 de Ago de 2008
s016.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP)1793 visualitzacions01 de Ago de 2008
s014.jpg
Victor, 1983 (оборот)1627 visualitzacions01 de Ago de 2008
s013.jpg
Victor, 19831769 visualitzacions01 de Ago de 2008
s012.jpg
Victor, 1978, оборот1783 visualitzacions01 de Ago de 2008
2574 fitxers 29 pàgina/es 24

 

Trieu el vostre idioma: