Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Darreres imatges
arl12.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1152 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl11.jpg
ЛЗГ, 1980897 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl10.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1115 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl9.jpg
ТашЗГ, 19791226 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl5.jpg
ЛЗГ, 19791193 visualitzacions24 de Ago de 2008
arl8.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1149 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl7.jpg
ТашЗГ, 19791140 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl2.jpg
АЗГ, 1979, оборот1796 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl6.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1013 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl4.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1210 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl1.jpg
АЗГ, 19791852 visualitzacions23 de Ago de 2008
arl3.jpg
ЛЗГ, 19791285 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert4.jpg
Victor, 1978, вкладка (4)1090 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert3.jpg
Victor, 1978, вкладка (3)1043 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert1.jpg
Victor, 1978, вкладка (1)1350 visualitzacions23 de Ago de 2008
jap_insert2.jpg
Victor, 1978, вкладка (2)1452 visualitzacions23 de Ago de 2008
zd2-19.jpg
АЗГ, 1978, экспортный1866 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-22.jpg
АЗГ, 1980, экспортный, оборот1246 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-21.jpg
АЗГ, 1980, экспортный1303 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-20.jpg
АЗГ, 1978, экспортный, оборот1282 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-18.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1149 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-17.jpg
ЛЗГ, 19801142 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-16.jpg
ТСГ, 1979, оборот1122 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-15.jpg
ТСГ, 19791244 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-14.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1021 visualitzacions19 de Ago de 2008
zd2-13.jpg
ЛЗГ, 19791053 visualitzacions19 de Ago de 2008
1044C6.jpg
Веселые ребята. Лучшие песни (2 LP, разворот)962 visualitzacions18 de Ago de 2008
1060C6.jpg
Хрустальные цепи. Песни А. Морозова1107 visualitzacions18 de Ago de 2008
zd2-12.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1084 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-11.jpg
ЛЗГ, 19791156 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-10.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1007 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-09.jpg
ЛЗГ, 19781016 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-08.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1255 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-07.jpg
ЛЗГ, 19781032 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот1235 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-05.jpg
РЗГ, 19781177 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-04.jpg
ТашЗГ, 1978, оборот978 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-03.jpg
ТашЗГ, 19781184 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1335 visualitzacions17 de Ago de 2008
zd2-01.jpg
АЗГ, 19781958 visualitzacions17 de Ago de 2008
26677s.jpg
Вам, молодые1332 visualitzacions13 de Ago de 2008
zd-razv5.jpg
МОЗГ, экспортный (задняя обложка)1769 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd-razv3.jpg
МОЗГ, 1977, экспортный1980 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd-razv4.jpg
МОЗГ, 1977 (разворот)1966 visualitzacions12 de Ago de 2008
s018-1.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), внутренняя часть1730 visualitzacions12 de Ago de 2008
zd1-25.jpg
АЗГ, экспортный, 19801293 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-24.jpg
АЗГ, экспортный, 1978, оборот1809 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-26.jpg
АЗГ, экспортный, 1980, оборот1214 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-23.jpg
АЗГ, экспортный, 19781835 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-21.jpg
ЛЗГ, 19801411 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-19.jpg
ЛЗГ, 19791318 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-22.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1275 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-20.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1059 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-18.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот925 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-17.jpg
ЛЗГ, 19791212 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-16.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1259 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-15.jpg
ЛЗГ, 19781007 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-14.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1199 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-12.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1352 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-13.jpg
ЛЗГ, 1978888 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-11.jpg
ЛЗГ, 1978918 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd-razv0.jpg
МОЗГ, 19772202 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-10.jpg
ТашЗГ, 1978919 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-09.jpg
ТашЗГ, 19781187 visualitzacions10 de Ago de 2008
zd1-08.jpg
ТСГ, 1980, оборот1306 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-07.jpg
ТСГ, 19801760 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот 1156 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-05.jpg
РЗГ, 19781522 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-04.jpg
АЗГ, 1978, оборот1410 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-03.jpg
АЗГ, 19781844 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1836 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd1-01.jpg
АЗГ, 19781972 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd-razv2.jpg
МОЗГ, 1977 (задняя обложка)1875 visualitzacions06 de Ago de 2008
zd-razv1.jpg
МОЗГ, экспортный (разворот)1856 visualitzacions06 de Ago de 2008
balkanton76-3.jpg
Балкантон (экспортное издание для России)1239 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76.jpg
Балкантон, 19761979 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76-2.jpg
Балкантон (издание для Болгарии)1124 visualitzacions05 de Ago de 2008
balkanton76-1.jpg
Балкантон, 1976 (оборот)1966 visualitzacions05 de Ago de 2008
k2-83.jpg
Кругозор 2-831271 visualitzacions01 de Ago de 2008
k9-87.jpg
Кругозор 9-87 1305 visualitzacions01 de Ago de 2008
k12-85.jpg
Кругозор 12-851586 visualitzacions01 de Ago de 2008
k8-90.jpg
Кругозор 8-901213 visualitzacions01 de Ago de 2008
s021.jpg
Kansan, 1981 (оборот)1750 visualitzacions01 de Ago de 2008
s020.jpg
Kansan, 19811100 visualitzacions01 de Ago de 2008
s018.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), внутренняя часть1086 visualitzacions01 de Ago de 2008
s017.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), оборот1515 visualitzacions01 de Ago de 2008
s016.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP)1788 visualitzacions01 de Ago de 2008
s014.jpg
Victor, 1983 (оборот)1622 visualitzacions01 de Ago de 2008
s013.jpg
Victor, 19831765 visualitzacions01 de Ago de 2008
s012.jpg
Victor, 1978, оборот1777 visualitzacions01 de Ago de 2008
2574 fitxers 29 pàgina/es 24

 

Trieu el vostre idioma: