Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Últimas adicións
toli2.jpg
АЗГ, 1980, оборот1167 visualizacións24 de Set do 2008
toli3.jpg
ЛЗГ, 1982921 visualizacións24 de Set do 2008
toli1.jpg
АЗГ, 19801797 visualizacións24 de Set do 2008
hap2.jpg
РЗГ, 1986, оборот1060 visualizacións23 de Set do 2008
hap1.jpg
РЗГ, 19861066 visualizacións23 de Set do 2008
6327-1.jpg
Очень хорошо. Песни А. Мажукова1347 visualizacións21 de Set do 2008
05201s-1.jpg
Песни из к/ф "Ирония судьбы" (ВСГ)1456 visualizacións21 de Set do 2008
4787s.jpg
Песни на стихи М. Танича1451 visualizacións21 de Set do 2008
14mink.jpg
АЗГ, 1980, оборот846 visualizacións21 de Set do 2008
13mink.jpg
АЗГ, 1980878 visualizacións21 de Set do 2008
beda6.jpg
АЗГ, оборот, 1982826 visualizacións21 de Set do 2008
beda5.jpg
АЗГ, 19821009 visualizacións21 de Set do 2008
dver3.jpg
АЗГ, 19851060 visualizacións21 de Set do 2008
dver4.jpg
АЗГ, 1985, оборот982 visualizacións21 de Set do 2008
k6-87.jpg
Кругозор 6-871315 visualizacións21 de Set do 2008
zd_apple2.jpg
АЗГ, экспортный, 1980, принт1343 visualizacións28 de Ago do 2008
zd_apple1.jpg
АЗГ, экспортный, 19801215 visualizacións28 de Ago do 2008
arl12.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1221 visualizacións24 de Ago do 2008
arl11.jpg
ЛЗГ, 1980947 visualizacións24 de Ago do 2008
arl10.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1189 visualizacións24 de Ago do 2008
arl9.jpg
ТашЗГ, 19791297 visualizacións24 de Ago do 2008
arl5.jpg
ЛЗГ, 19791263 visualizacións24 de Ago do 2008
arl8.jpg
ТашЗГ, 1979, оборот1217 visualizacións23 de Ago do 2008
arl7.jpg
ТашЗГ, 19791205 visualizacións23 de Ago do 2008
arl2.jpg
АЗГ, 1979, оборот1923 visualizacións23 de Ago do 2008
arl6.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1080 visualizacións23 de Ago do 2008
arl4.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1284 visualizacións23 de Ago do 2008
arl1.jpg
АЗГ, 19791964 visualizacións23 de Ago do 2008
arl3.jpg
ЛЗГ, 19791353 visualizacións23 de Ago do 2008
jap_insert4.jpg
Victor, 1978, вкладка (4)1157 visualizacións23 de Ago do 2008
jap_insert3.jpg
Victor, 1978, вкладка (3)1120 visualizacións23 de Ago do 2008
jap_insert1.jpg
Victor, 1978, вкладка (1)1479 visualizacións23 de Ago do 2008
jap_insert2.jpg
Victor, 1978, вкладка (2)1673 visualizacións23 de Ago do 2008
zd2-19.jpg
АЗГ, 1978, экспортный1999 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-22.jpg
АЗГ, 1980, экспортный, оборот1321 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-21.jpg
АЗГ, 1980, экспортный1425 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-20.jpg
АЗГ, 1978, экспортный, оборот1363 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-18.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1231 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-17.jpg
ЛЗГ, 19801220 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-16.jpg
ТСГ, 1979, оборот1210 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-15.jpg
ТСГ, 19791316 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-14.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1087 visualizacións19 de Ago do 2008
zd2-13.jpg
ЛЗГ, 19791123 visualizacións19 de Ago do 2008
1044C6.jpg
Веселые ребята. Лучшие песни (2 LP, разворот)1013 visualizacións18 de Ago do 2008
1060C6.jpg
Хрустальные цепи. Песни А. Морозова1161 visualizacións18 de Ago do 2008
zd2-12.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1167 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-11.jpg
ЛЗГ, 19791230 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-10.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1074 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-09.jpg
ЛЗГ, 19781084 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-08.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1326 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-07.jpg
ЛЗГ, 19781153 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот1305 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-05.jpg
РЗГ, 19781243 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-04.jpg
ТашЗГ, 1978, оборот1031 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-03.jpg
ТашЗГ, 19781263 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1511 visualizacións17 de Ago do 2008
zd2-01.jpg
АЗГ, 19782041 visualizacións17 de Ago do 2008
26677s.jpg
Вам, молодые1463 visualizacións13 de Ago do 2008
zd-razv5.jpg
МОЗГ, экспортный (задняя обложка)1909 visualizacións12 de Ago do 2008
zd-razv3.jpg
МОЗГ, 1977, экспортный2118 visualizacións12 de Ago do 2008
zd-razv4.jpg
МОЗГ, 1977 (разворот)2055 visualizacións12 de Ago do 2008
s018-1.jpg
Балкантон/Мелодия, 1978 (2LP), внутренняя часть1834 visualizacións12 de Ago do 2008
zd1-25.jpg
АЗГ, экспортный, 19801362 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-24.jpg
АЗГ, экспортный, 1978, оборот1917 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-26.jpg
АЗГ, экспортный, 1980, оборот1281 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-23.jpg
АЗГ, экспортный, 19781938 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-21.jpg
ЛЗГ, 19801550 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-19.jpg
ЛЗГ, 19791434 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-22.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот1338 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-20.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот1126 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-18.jpg
ЛЗГ, 1979, оборот972 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-17.jpg
ЛЗГ, 19791281 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-16.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1428 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-15.jpg
ЛЗГ, 19781070 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-14.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1261 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-12.jpg
ЛЗГ, 1978, оборот1477 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-13.jpg
ЛЗГ, 1978935 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-11.jpg
ЛЗГ, 1978965 visualizacións10 de Ago do 2008
zd-razv0.jpg
МОЗГ, 19772349 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-10.jpg
ТашЗГ, 1978983 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-09.jpg
ТашЗГ, 19781252 visualizacións10 de Ago do 2008
zd1-08.jpg
ТСГ, 1980, оборот1432 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-07.jpg
ТСГ, 19801855 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-06.jpg
РЗГ, 1978, оборот 1233 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-05.jpg
РЗГ, 19781627 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-04.jpg
АЗГ, 1978, оборот1591 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-03.jpg
АЗГ, 19781939 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-02.jpg
АЗГ, 1978, оборот1938 visualizacións06 de Ago do 2008
zd1-01.jpg
АЗГ, 19782107 visualizacións06 de Ago do 2008
zd-razv2.jpg
МОЗГ, 1977 (задняя обложка)1996 visualizacións06 de Ago do 2008
2591 arquivos de 29 páxina(s) 24

 

Escolla o seu idioma: