Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

ბოლო დამატებები
parom_aprel_white.jpg
АЗГ, 1986, принтნახვა: 383ივლ 23, 2015
par10.jpg
АЗГ, 1986, оборотნახვა: 410ივლ 23, 2015
par9.jpg
АЗГ, 1986ნახვა: 430ივლ 23, 2015
11509-6.jpg
Песни Э. Ханка (1979, ЛЗГ)ნახვა: 483ივლ 09, 2015
arlekino_tashkent_white1.jpg
ТашЗГ, 1975, стереовариантნახვა: 448ივლ 09, 2015
arl027.jpg
ТашЗГ, 1975ნახვა: 477ივლ 09, 2015
arl028.jpg
ТашЗГ, 1975, оборотნახვა: 469ივლ 09, 2015
arl025.jpg
АЗГ, 1975ნახვა: 501ივნ 28, 2015
arl026.jpg
АЗГ, 1975. оборотნახვა: 451ივნ 28, 2015
38729_yelow.jpg
Песни из к/ф "Ирония судьбы" (АЗГ)ნახვა: 565ივნ 28, 2015
38729_red.jpg
Песни из к/ф "Ирония судьбы" (АЗГ)ნახვა: 557ივნ 28, 2015
38341_violet.jpg
8 марта. Для вас, женщины! (АЗГ)ნახვა: 563ივნ 28, 2015
38341_green.jpg
8 марта. Для вас, женщины! (АЗГ)ნახვა: 565ივნ 28, 2015
zd2_aprel_exp_red.jpg
АЗГ, экспортный, 1978, принтნახვა: 538ივნ 28, 2015
zd2-25.jpg
АЗГ, экспортный, 1978ნახვა: 602ივნ 28, 2015
zd2-26.jpg
АЗГ, экспортный, 1978, оборотნახვა: 591ივნ 28, 2015
zd1_riga_white.jpg
РЗГ, 1978, принтნახვა: 485ივნ 28, 2015
zd1-46.jpg
РЗГ, 1978ნახვა: 511ივნ 28, 2015
zd1-47.jpg
РЗГ, 1978, оборотნახვა: 487ივნ 28, 2015
12907-2s.jpg
Прага-Москва (ТашЗГ)ნახვა: 433ივნ 28, 2015
16761-4s.jpg
C Новым годом (ТашЗГ)ნახვა: 486ივნ 27, 2015
15549s-2.jpg
Варшава-Москва (ТашЗГ)ნახვა: 473ივნ 27, 2015
vto_ah.jpg
Ах, как хочется житьნახვა: 420ივნ 27, 2015
20715s-5.jpg
Эхо первой любви (ТашЗГ)ნახვა: 867თებ 15, 2015
43981s-1.jpg
Дважды два-четыре. Сампо-лопаренок (ЛЗГ)ნახვა: 799თებ 15, 2015
pod32.jpg
АЗГ, 1980, экспортный, оборотნახვა: 645თებ 15, 2015
pod31.jpg
АЗГ, 1980, экспортныйნახვა: 714თებ 15, 2015
vto_zmei_gib.jpg
Бумажный змей (гибкий вариант)ნახვა: 581თებ 05, 2015
11849-7.jpg
Песни из т/ф "31 июня" (ЛЗГ)ნახვა: 731თებ 05, 2015
7241s-1.jpg
Песни из т/ф"31 июня" (ТСГ)ნახვა: 732თებ 05, 2015
11849-8.jpg
Песни из т/ф "31 июня" (ЛЗГ)ნახვა: 664თებ 05, 2015
ty10.jpg
ЛЗГ, 1982, оборотნახვა: 729თებ 05, 2015
ty9.jpg
ЛЗГ, 1982ნახვა: 788თებ 05, 2015
bul3_0009_alla.jpg
принтნახვა: 850სექ 01, 2014
bul4_0008_pauls.jpg
лицевая сторонаნახვა: 819სექ 01, 2014
bul5_0008_pauls.jpg
оборотნახვა: 916სექ 01, 2014
bul6_0008_pauls.jpg
принтნახვა: 845სექ 01, 2014
02-3.jpg
GR 97083 CD, оборотნახვა: 895სექ 01, 2014
02-2.jpg
GR 97082 CD, разворотნახვა: 907სექ 01, 2014
02-1.jpg
GR 97082 CD, лицевая сторона ნახვა: 863სექ 01, 2014
arlekino_red_export.jpg
АЗГ, 1980, экспортноеნახვა: 910სექ 01, 2014
arl023.jpg
АЗГ, 1980, экспортноеნახვა: 905სექ 01, 2014
arl024.jpg
АЗГ, 1980, экспортное, оборотნახვა: 828სექ 01, 2014
38761s-5.jpg
М.Таривердиев. Музыка из кинофильмов (РЗГ)ნახვა: 733სექ 01, 2014
38729-1.jpg
Песни из к/ф "Ирония судьбы" (АЗГ)ნახვა: 894სექ 01, 2014
18789s-1.jpg
С Новым годом! (ЛЗГ)ნახვა: 971სექ 01, 2014
vto_12.jpg
вариант обложки для гибкихნახვა: 674აგვ 12, 2014
vto_iceberg_gib2.jpg
Айсберг (гибкий вариант)ნახვა: 665აგვ 12, 2014
vto_iceberg_gib1.jpg
Айсберг (гибкий вариант)ნახვა: 657აგვ 12, 2014
stockholm_tashk_red.jpg
ТашЗГ, 1985, принтნახვა: 973აგვ 12, 2014
stock11.jpg
ТашЗГ, 1985, оборотნახვა: 801აგვ 12, 2014
stock10.jpg
ТашЗГ, 1985ნახვა: 879აგვ 12, 2014
20715s-4.jpg
Эхо первой любви (ЛЗГ)ნახვა: 869აგვ 12, 2014
7917s-9.jpg
Яблони в цвету (ЛЗГ)ნახვა: 941აგვ 12, 2014
7917s-10.jpg
Яблони в цвету (ЛЗГ)ნახვა: 934აგვ 12, 2014
diskotekaA.jpg
Дискотека Аნახვა: 1104ივლ 08, 2014
ahkak4.jpg
Ах, как хочется жить (1985, ТСГ)ნახვა: 986ივლ 08, 2014
put6.jpg
Как тревожен этот путь (I, ТСГ)ნახვა: 1060ივლ 08, 2014
svoi_pesni.jpg
Алла Пугачеваნახვა: 1148ივლ 08, 2014
kak_trev1_aprel_pink.jpg
АЗГ. 1983, принт (брак лейбла)ნახვა: 1005მარ 27, 2014
vto_tsygansky_khor_gib2.jpg
Цыганский хор (гибкий вариант)ნახვა: 713მარ 27, 2014
vto_tsygansky_khor_gib1.jpg
Цыганский хор (гибкий вариант, оборот)ნახვა: 711მარ 27, 2014
maestro_tashk_red.jpg
ТашЗГ, 1981, принтნახვა: 831თებ 01, 2014
vto_tsygansky_khor.jpg
Цыганский хорნახვა: 740თებ 01, 2014
21991s-2.jpg
С Новым годом! (ЛЗГ)ნახვა: 1057თებ 01, 2014
toli_tbil_yellow.jpg
ТСГ, 1980, принтნახვა: 927ოქტ 23, 2013
toli_tashkent_white.jpg
ТашЗГ, 1980, принтნახვა: 937ოქტ 23, 2013
4595-10.jpg
Дважды два - четыре (ЛЗГ)ნახვა: 1361ოქტ 23, 2013
2s-7.jpg
ТашЗГ, 1986ნახვა: 937ოქტ 23, 2013
2s-8.jpg
ТашЗГ, 1986, оборотნახვა: 921ოქტ 23, 2013
vto_da.jpg
Даნახვა: 756ოქტ 23, 2013
toli_riga_red.jpg
РЗГ, 1982, принтნახვა: 981აგვ 21, 2013
toli_len_white.jpg
ЛЗГ, 1982, принтნახვა: 880აგვ 21, 2013
toli_len_red1.jpg
ЛЗГ, 1980, принтნახვა: 888აგვ 21, 2013
toli_aprel_red.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 1086აგვ 21, 2013
disc_len_red.jpg
ЛЗГ, 1981, принтნახვა: 1100აგვ 21, 2013
disc_len_white.jpg
ЛЗГ, 1981, принтნახვა: 975აგვ 21, 2013
disc_aprel_red.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 1104აგვ 21, 2013
disc_tashk_white.jpg
ТашЗГ, 1980, принтნახვა: 1090აგვ 21, 2013
disc_aprel_pink.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 1093აგვ 21, 2013
podn_tbil_pink.jpg
ТСГ, 1979, принтნახვა: 923აგვ 21, 2013
podn_tashk_white.jpg
ТашЗГ, 1980, принтნახვა: 970აგვ 21, 2013
podn_mozg_red.jpg
МОЗГ, 1979, принтნახვა: 950აგვ 21, 2013
podn_len_red1.jpg
ЛЗГ, 1981, принтნახვა: 928აგვ 21, 2013
podn_len_white1.jpg
ЛЗГ, 1981, принтნახვა: 869აგვ 21, 2013
podn_riga_blue.jpg
РЗГ, 1981, принтნახვა: 952აგვ 21, 2013
podn_len_red.jpg
ЛЗГ, 1981, принтნახვა: 876აგვ 21, 2013
podn_aprel_red1.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 993აგვ 21, 2013
podn_aprel_white1.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 912აგვ 21, 2013
podn_aprel_red.jpg
АЗГ, 1980, принтნახვა: 943აგვ 21, 2013
2574 ფაილი 29 გვერდზე 4

 

ენის არჩევა: