Алла Пугачева / Дискография

  Alla Pugacheva / Discography

Bisita gehien
kobz8.jpg
ЛЗГ, 1980, оборот686 aldiz ikusia
z7.jpg
буклет686 aldiz ikusia
04zkp.jpg
МОЗГ, оборот, 1978685 aldiz ikusia
pod30.jpg
ЛЗГ, 1982, оборот685 aldiz ikusia
arl06-1.jpg
ЛЗГ, 1976684 aldiz ikusia
coll1-08.jpg
OM 08282 dCD (CD2), оборот диска684 aldiz ikusia
mink80_flexi_mozg.jpg
МОЗГ, 1980, принт684 aldiz ikusia
angel_flexi_tbil.jpg
ТСГ, 1981, принт683 aldiz ikusia
komsomolets_uzbekistana_02_04_77.jpg
Комсомолец Узбекистана (Ташкент) 02.04.1977683 aldiz ikusia
mal10.jpg
внутренняя часть диска 1 (картон)683 aldiz ikusia
pod17.jpg
ЛЗГ, 1981683 aldiz ikusia
sto_chasov_flexi_vsg.jpg
ВСГ, 1977, принт683 aldiz ikusia
27861s.jpg
Каждый возьмет свое. Песни О. Кваши и В. Панфилова682 aldiz ikusia
2s-6.jpg
ЛЗГ, 1986, оборот682 aldiz ikusia
grand3.jpg
лицевая сторона682 aldiz ikusia
parom_len_white.jpg
ЛЗГ, 1986, принт682 aldiz ikusia
vto_da.jpg
Да682 aldiz ikusia
CENTR4.jpg
ВСГ, оборот, 1976681 aldiz ikusia
08_p6-7.jpg
GR 96038 CD, буклет, стр. 6-7680 aldiz ikusia
pod29.jpg
ЛЗГ, 1982680 aldiz ikusia
rv970004.jpg
принт CD2680 aldiz ikusia
03_b.jpg
GR 96033, оборот буклета679 aldiz ikusia
07_p12-13.jpg
GR 96037 CD, стр. 12-13678 aldiz ikusia
pod22.jpg
ЛЗГ, 1982, оборот678 aldiz ikusia
prim3.jpg
оборот буклета678 aldiz ikusia
010_p12-13.jpg
GR 96057 CD, буклет, стр.12-13677 aldiz ikusia
11853s.jpg
Песни из к/ф "Повар и певица"(АЗГ)677 aldiz ikusia
track003-1.jpg
Track Music (Швеция), 1985677 aldiz ikusia
zm14.jpg
ЛЗГ, 1984, оборот677 aldiz ikusia
013_p8-9.jpg
GR 96063 CD, буклет, стр.8-9676 aldiz ikusia
maestro_flexi_mozg.jpg
МОЗГ, 1981, принт676 aldiz ikusia
09_a.jpg
GR 96040 CD, буклет675 aldiz ikusia
09_p4-5.jpg
GR 96040 CD, буклет, стр. 4-5675 aldiz ikusia
arl011.jpg
ЛЗГ, переиздание, 1979675 aldiz ikusia
pt4.jpg
РЗГ, 1985, оборот675 aldiz ikusia
toli13.jpg
РЗГ, 1982675 aldiz ikusia
best3.jpg
лицевая сторона674 aldiz ikusia
mink_aprel_red1.jpg
АЗГ, 1980, красный принт674 aldiz ikusia
mroz0004.jpg
буклет 3674 aldiz ikusia
02_b.jpg
GR 96032, оборот буклета673 aldiz ikusia
kobz5.jpg
ЛЗГ, 1980673 aldiz ikusia
reznik_len_white.jpg
ЛЗГ, 1985, принт673 aldiz ikusia
angel_flexi_mozg.jpg
МОЗГ, 1981, принт672 aldiz ikusia
beda1.jpg
АЗГ, 1982672 aldiz ikusia
hor9.jpg
ЛЗГ, 1983672 aldiz ikusia
pt3.jpg
РЗГ, 1985672 aldiz ikusia
mama_riga_white.jpg
РЗГ, 1981, принт671 aldiz ikusia
012_p4-5.jpg
GR 96039 CD, стр.4-5670 aldiz ikusia
08a.jpg
GR 96038 CD, лицевая сторона670 aldiz ikusia
11509-2.jpg
Песни Э.Ханка (АЗГ, переиздание 1979)670 aldiz ikusia
rassk_pticy_riga_white.jpg
РЗГ, 1985, принт670 aldiz ikusia
02_p1.jpg
GR 96032, буклет, стр. 1669 aldiz ikusia
beda6.jpg
АЗГ, оборот, 1982669 aldiz ikusia
coll0004.jpg
dGR 12098CD (CD1), оборот буклета669 aldiz ikusia
nikol3.jpg
оборот буклета669 aldiz ikusia
sto_chasov_flexi_tbil.jpg
ТСГ, 1977, принт669 aldiz ikusia
track001-1.jpg
Track Music (Швеция), 1984669 aldiz ikusia
08083s-3.jpg
Для вас, женщины (РЗГ)668 aldiz ikusia
2mink.jpg
АЗГ, 1981, оборот668 aldiz ikusia
beda_flexi_mozg.jpg
МОЗГ, 1982, принт668 aldiz ikusia
bedaf4.jpg
ТСГ, 1982, оборот668 aldiz ikusia
vto_tsygansky_khor.jpg
Цыганский хор668 aldiz ikusia
rv970006.jpg
принт CD1667 aldiz ikusia
sur_cd4.jpg
оборот диска667 aldiz ikusia
zss9.jpg
принт CD2667 aldiz ikusia
arl09.jpg
ЛЗГ, 1976666 aldiz ikusia
sup1.jpg
World Record Music (Швеция), 1985, оборот666 aldiz ikusia
sur_cd6.jpg
буклет666 aldiz ikusia
beda_flexi_tbil.jpg
ТСГ, 1982, принт665 aldiz ikusia
kor5.jpg
вкладвка с текстами песен, оборот665 aldiz ikusia
m9.jpg
МОЗГ, 1981665 aldiz ikusia
01zkp.jpg
ТСГ, 1978 664 aldiz ikusia
discA10.jpg
АЗГ, 1980, оборот664 aldiz ikusia
pod14.jpg
ЛЗГ, 1981, оборот664 aldiz ikusia
arl02-2.jpg
АЗГ, оборот, 1975663 aldiz ikusia
sch23.jpg
ТСГ, 1986662 aldiz ikusia
grand9.jpg
оборот буклета661 aldiz ikusia
track002-1.jpg
Track Music (Швеция), 1984660 aldiz ikusia
par4.jpg
ТашЗГ, 1986, оборот659 aldiz ikusia
milroz_len_white1.jpg
ЛЗГ, 1982658 aldiz ikusia
2413 fitxategi 31 orrialdetan 24

 

Hizkuntza aukeratu: